Retourneren

Wil je een product ruilen of retourneren?

Dat is geen enkel probleem. De online gekochte producten uit de Lekker & Gezond shop kun je binnen 14 werkdagen na ontvangst zonder opgaaf van reden annuleren. Dit geldt voor alle artikelen, ook als ze zijn afgeprijsd. Je hebt vanaf het moment van annulering nog eens 14 dagen de tijd om het product terug te sturen.

Graag wijzen we je erop dat je zelf verantwoordelijk bent het pakket (op tijd) terug te sturen. Het risico en de kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. De kosten bedragen EUR 6,95 per pakket via PostNL of EUR 5,00 via DHL in Nederland. We adviseren je het pakket met een track & trace code te versturen en deze code goed te bewaren.

Als je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Lekker & Gezond Natuuradvies teruggestuurd moeten worden. Als je een product wilt terugsturen dien je dit bij ons aan te melden via info@lekker-gezond.com of via onderstaand contactformulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour is ontvangen.

Hoe kun je een product retourneren?

Stap 1: Vul het formulier-voor-herroeping in

Stap 2: Stuur het formulier naar info@lekker-gezond.com met het verzoek voor retour sturen binnen 14 dagen na ontvangst product. Knip en plak het formulier in de e-mail of voeg hem toe als bijlage.

Stap 3: Stuur daarna binnen 14 dagen het product retour naar Lekker & Gezond Natuuradvies. Je regelt en betaalt zelf deze verzending en verzendkosten.

Stap 4: Je ontvangt je bestellingskosten inclusief de eerste verzendkosten terug.

Retour adres

Lekker & Gezond Natuuradvies

Lumeijstraat 55

1056 VV Amsterdam

Heb je nog vragen?

Zijn er zaken nog niet helemaal duidelijk? Stel je vraag via het onderstaande contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht