RECEPTEN INDEX

Smoothies

vitaminen en mineralen

Lees hier mijn recepten voor lekkere smoothies. Ik heb voornamelijk recepten voor verse fruitsmoothies, omdat ik ze zo lekker vind! Tip: Drink maximaal 1-2 fruitsmoothies per dag en gebruik niet meer fruit, dan dat je zelf zou opeten. Zorg dat je daarnaast voldoende vezels uit andere voedingsmiddelen haalt. Enjoy!

Soepen

Pompoensoep

Zondag is voor mij soepdag. Vind de recepten voor mijn lekkerste soepen hier. Alle recepten zijn gebaseerd op 2 personen en zijn redelijk eenvoudig zelf thuis te maken. Het mooie aan soep vind ik dat je als je de restjes in de koelkast op wilt maken, heel eenvoudig de lekkerste soepen van kunt maken. Eet smakelijk!

Thee

thee recepten

Thee is niet alleen heel erg lekker, het is ook nog eens gezond voor je. Er zijn verschillende soorten thee die je als preventief medicijn kunt gebruiken. Wat dacht je van misselijkheid, stress momenten en slecht kunnen inslapen? Hiermee kan thee je zeker helpen. Lekker en ook nog Gezond. Win-win lijkt me. Geniet ervan!

RECEPTEN INDEX

ONTBIJT – LUNCH – DINER – SMOOTHIES – SOEPEN – THEE

Ontbijt & Lunch

eiteefje

Ik miste vooral veel inspiratie tijdens mijn ontbijt. . Ik ben op zoek gegaan naar recepten om het ontbijt wat spannender te maken. Lunchen doe ik graag buiten de deur, maar ook thuis in een meer eenvoudige variant. Vind hier mijn recepten en inspiratie voor de lekkerste ontbijt en lunchgerechten.

Diner

italiaanse gerechten

Samen met mijn vriend maken we graag de lekkerste gerechten. Je vind hier verschillende recepten die helemaal vers worden bereid, zonder pakjes en zakjes en mooie liefst biologische producten. De meeste recepten zijn voor 2 personen gemaakt. Eet smakelijk!

Feestdagen

Kerststerren

Tijdens de feestdagen is het perfecte moment om je een beetje uit te sloven in de keuken. Het hoeft nog steeds niet heel moeilijk te zijn en uren te duren. Vind hier inspiratie voor de feestdagen om de mooiste en lekkerste kleine hapjes tot volledige gerechten op tafel te zetten.