Contact

Lekker & Gezond Natuuradvies

Lekker & Gezond is een website om gezondere manieren in je leven toe te gaan passen. Heb jij een heftige periode in je leven meegemaakt en gemerkt dat je beter voor jezelf zou moeten zorgen? Ben je er bijvoorbeeld achter gekomen dat je hoogsensitief bent of een andere gevoeligheid hebt en dat je dus nog beter voor jezelf moet zorgen dan een ander?

Na een schildklieroperatie, het ontwikkelen van een prikkelbaardarm syndroom en een meniscusoperatie gevolgd door een burnout kwam het besef dat ik beter voor mezelf moest gaan zorgen. Ook al leefde ik niet anders dan de rest om me heen, mijn lijf en geest hadden iets anders nodig.  Ik ontdekte hoog sensitief te zijn en moest rigoureuze veranderingen in mijn leven gaan doorvoeren.

Vanaf hier maakte ik steeds meer gezonde, positieve keuzes en heeft het me gebracht waar ik nu ben. Vanuit deze ervaring wil ik anderen helpen om gezondere keuzes te maken en ook weer positief en gelukkiger te worden.

Op de blog lees je wekelijks twee artikelen in het weekend rond de klok van 11:00 uur. Eens per twee weken wordt een nieuwe vlog geplaatst. In de webshop vind je producten die speciaal zijn afgestemd op jouw extra behoeftes. Mocht je meer willen weten over de werking van een bepaald product, kun je altijd contact opnemen door een mailtje te sturen naar info@lekker-gezond.com.

Met mijn eigen zoektocht naar een gezonde lifestyle hoop ik anderen te inspireren om bewust om te gaan met je gezondheid, maar daarnaast ook om te genieten van deze goede lifestyle!

Liefs Marlies

Lekker & Gezond Natuuradvies

Lumeijstraat 55

1056 VV Amsterdam

info@lekker-gezond.com

http://lekker-gezond.com

Telefoon: 06-50424604

(ma t/m vr tussen 10:00 – 17:00)

KvK: 67740286

BTW: NL165230472B01

Bank: NL35INGB0007571889

Cijfers 2017

Maandelijkse bezoekers: 17.486 (Google Analytics)

INSTAGRAM: 2483 volgers

TWITTER: 635 volgers

FACEBOOK: 891 volgers

PINTEREST: 121 volgers

 

Samenwerkingen:

QUIES TEA – VITAMUNDA – FITNESS ACADEMY AMSTERDAM

Gastbloggers Lekker & Gezond

Anita Mulderij is voedingscoach bij Jasperalblas.nl. Haar missie is om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van het belang van gezonde voeding en de kracht in zichzelf. Door middel van coaching en NLP helpt ze mensen bij het aanleren van nieuw gedrag en het verbeteren van hun gezondheid.

Pepijn is voedingsdeskundige en bewegingsconsulent bij Nutribites.nl. Met een passie voor schrijven, gezond leven en coaching heeft Pepijn zijn passie gevonden in het helpen van mensen met overgewicht en andere gezondheidsaandoeningen.