Lekker & Gezond Natuuradvies

Welkom op Lekker & Gezond. Mijn naam is Marlies Lentjes en ik ben gecertificeerd Natuurvoedingsadviseur. Na jarenlange interesse in voeding, dat zich uitte in het veelvuldig lezen van boeken over voeding en bloggen over voeding, heb ik vanuit die passie een opleiding afgerond om professioneel te gaan adviseren over voeding en voedingssupplementen. Ik specialiseer me op ontgiften, ontzuren en kleine kwalen (preventief) behandelen met voeding

Lees over Lekker & Gezond Natuuradvies vanuit vijf principes

Visie Lekker & Gezond

Met mijn eigen zoektocht naar een gezonde lifestyle hoop ik anderen te inspireren om bewust om te gaan met je gezondheid, maar daarnaast ook om te genieten van deze goede lifestyle!

Voor wie?

Heb jij last van bijvoorbeeld een prikkelbare darm, (voeding)allergieën, schimmels of andere kwalen waar je iets aan wilt doen? Ik kan je helpen met advies op maat over voeding, supplementen en goede producten die je kunt gebruiken. Een consult kan face-to-face, via skype of telefonisch. Voor meer informatie over advies van Lekker & Gezond Natuuradvies en de tarieven kun je mij e-mailen op info@lekker-gezond.com

Lekker & Gezond richt zich op vrouwen tussen de 25 en 45 jaar die zich bewust zijn of steeds bewuster worden dat een gezonde lifestyle bijdraagt aan een mooi leven. Mannen zijn uiteraard ook welkom.

Ik ben ervan overtuigd dat door gezond eten met preventief supplementen, regelmatig bewegen en weinig stress, je lang lekker & gezond kunt leven!

Hippocrates: “Laat voeding uw medicijn zijn, uw medicijn uw voeding”.

Samen bereiken we meer!

Past jouw organisatie bij Lekker & Gezond en wil je graag op mijn blog in beeld worden gebracht? Neem dan voor mogelijkheden voor een samenwerking en tarieven contact op via het onderstaande formulier.

Ik sta open voor gastbloggers die net als ik vanuit deze visie leven en daarover willen schrijven, neem voor meer informatie even contact met mij op.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Postadres:

Lekker & Gezond Natuuradvies

Lumeijstraat 55

1056 VV Amsterdam

Cijfers 2017

Maandelijkse bezoekers: 16.350 (april 2017, Google Analytics)

INSTAGRAM: 2483 volgers

TWITTER: 616 volgers

FACEBOOK: 499 volgers

PINTEREST: 193 volgers

 

Samenwerkingen:

VITAMINSTORE – ALKA – VITAMUNDA – FITNESS ACADEMY AMSTERDAM – QUIES TEA – HANGMATGIGANT – PROTECHT – VEXX – ROSTI MEPAL – FLEUR.NL

 

info@lekker-gezond.com

KvK 67740286

BTW nummer 165230472

 

cropped-LogoColorNoText.jpeg