Over een maand of vier heb ik eindelijk weer een bad in ons nieuwe huis, maar tot die tijd niet en moet ik het met een voetenbadje doen. Na een dag veel gelopen te hebben of als het erg warm is geweest, dan is een voetenbad een soort luxe voor mij. Het kan zo ontzettend opluchten! Ik doe het ook echt te weinig. Dat komt vooral omdat ik geen goede bak heb voor een voetenbak. Om de een of andere reden blijft het bij een emmer, terwijl een simpele afwasbak ook prima hiervoor is. Nou ja, ik wacht op mijn nieuwe bad en dan ga ik er intens van genieten met heel veel lekkere badzouten. In dit blog lees je hoe ik mijn voeten ga ontzuren met de inhoud van deze probeerverpakking van Alka bad. Ontzuur je lichaam met badzout?

Ontzuren met voetbad

Basisch badzout

Badzout om te ontzuren. Dat is nieuw voor mij. Dit badzout helpt het lichaam bij het afvoeren van zure afvalstoffen via de huid naar buiten toe. Het zou goed zijn voor onder andere problemen van de huid, voetschimmel en kalknagels. Veel mensen hebben last hiervan. Ik heb jarenlang gevoetbald en daar heb ik ook een voetschimmel opgelopen die is overgeslagen naar een teennagel. Heel vervelend. Ik heb echt alles al geprobeerd, maar kom er maar niet vanaf. Het gaat me te ver om hier medicijnen voor te nemen. Die zijn erg slecht voor de lever. Daarnaast heb ik van meerdere mensen gehoord dat ze de kalknagel gewoon weer terugkrijgen nadat ze de medicijnen hebben gebruikt. Lekker dan. Ik wil dit basische badzout wel proberen. Die heeft alleen maar goede bijwerkingen!

ontzuur je lichaam

Lekker met mijn voetjes in het warme water.

Ontzuur je lichaam relaxed

Ik heb een emmertje gevuld met warm water en 2 theelepels badzout toegevoegd. Het water kleurt een beetje wit. Terwijl ik televisie zit te kijken laat ik mijn voeten in de rode emmer bijkomen van de dag. Na het voetbad wrijf ik mijn voeten goed droog met een handdoek en voelen ze super zacht aan!

Alka Bad

 

Ontzuur je lichaam en geniet

Wat zit er nou in Alka® Bad?

Het bevat (Bi)carbonaten voor een diepe ontzurende werking. Er zitten 12 verschillende soorten edelstenen in zuivere poedervorm in. De huid wordt erg blij van het ongeraffineerd Himalayazout met 84 mineralen en sporen-elementen. De spieren kunnen goed onspannen door de goede verhouding Calcium en Magnesium. Ten slotte zorgt de goede verhouding Kalium en Natrium voor een optimale vochtregulering!

ontzuur je lichaam

wat zit er allemaal in?

Ontzuur je lichaam in bad

Het effect kan ik na een paar keer nog niet geven. Het voelt erg lekker. Mijn voeten zijn heel zacht na het bad en het is alsof je wat stress van de dag kwijt bent. Voor mij erg prettig! Ik vind het een fijn product, omdat het een natuurlijk product is, zonder conserveermiddelen of kunstmatige geur- en kleurstoffen. De natuur heeft zoveel moois te bieden!

Ook uitproberen?

Alka® Bad is uniek samengesteld basisch badzout dat het lichaam helpt met het afvoeren van zure afvalstoffen. Alka® Bad helpt goed bij o.a. problemen met de huid, verkrijgen van soepele spieren, ontdoen van vaginale- en voetschimmels, kalknagels, overtollig vocht en cellulitis.

Ontzuur je lichaam met dit zout. Ook uitproberen? Alka Bad kost EUR 9,95 voor 5 zakjes of EUR 24,95 voor 1200 gram. Het is verkrijgbaar via deze link: Zuren afvoeren met Alka® Bad. Ik heb een samenwerking met Alka, omdat ik hun producten erg goed vind.

Weten hoe je op andere manieren kunt ontzuren? Ontzuur je lichaam bijvoorbeeld met een groene smoothie?

cropped-LogoColorNoText.jpeg