Levertijd en Verzenden

Levertijd en Verzenden

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren.  Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Alle vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Levering verloopt via de pakketbezorging van DHL. Over het algemeen zal de aflevering binnen drie werkdagen tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Je ontvangt binnen een paar dagen na bestelling een e-mailtje van DHL over de zending.

Verzending binnen Nederland

De verzendkosten bedragen €4,95 per order.  Alle pakketten worden verstuurd met pakketpost van DHL.

Verzending binnen België

De verzendkosten bedragen €8,90 per order.  Alle pakketten worden verstuurd met pakketpost van DHL.

Verzending binnen Luxemburg

De verzendkosten bedragen €10,90 per order. Alle pakketten worden verstuurd met pakketpost van DHL.

Niet thuis tijdens bezorging?

Was je niet thuis toen DHL het pakket kwam bezorgen? Dan vind je een kaart in de brievenbus met het volgende bezorgmoment. Wil je een ander moment of locatie kiezen? Gebruik de bezorgcode op de kaart en je postcode om een andere bezorgoptie te kiezen. Dit kan je opgeven tot 23.59 uur op de dag dat DHL bij je langs zijn geweest.

Je pakket op een DHL Parcelshop afhalen

Het pakket afhalen op een moment dat het jou uitkomt? Kies dan voor aflevering op een DHL Parcelshop. Wij bieden de keuze uit vijf DHL Parcelshops in de buurt van je afleveradres. Wanneer het pakket is aangekomen ontvang je een e-mail dat het pakket afgehaald kan worden.

Je pakket bij de buren laten bezorgen

Wanneer je weet dat je niet thuis bent wanneer de DHL bezorger het pakket komt aanbieden, maar één van de buren wel thuis is, kun je voor deze optie kiezen. De bezorger levert het pakket dan af bij je buren.

Je pakket op een ander moment laten leveren

Je kiest voor deze optie wanneer je het pakket op een andere dag of tijd, anders dan aangegeven op de kaart van de bezorger, wil laten bezorgen. Dit kan dan op werkdagen natuurlijk ook in de avond of op zaterdag overdag.

Pick-up points Matcha

Heb je Matcha besteld en haal je liever zelf de Matcha producten op? Dan kan dat bij onze partner Quies Tea, Frederik Hendrikstraat 24H, te Amsterdam.  Overige producten kunnen alleen worden verzonden.

Ruilen en retourneren

Lees meer over ruilen en retourneren op deze pagina.