Lekker – Gezond Lifestyle

Voor een happy mind, body and soul!

Welkom!

Stress, verkeerde voeding en uit balans raken komt helaas steeds vaker voor. Er wordt veel van jou verwacht. Gedurende je studie krijg je geen les in gezond leven, voeding, ontspanning en geluk in combinatie met een goed gevuld sociaal, gezins- en werkend leven. Dit mag je allemaal zelf uitdokteren en door alle verleiding en afleiding ga je wel eens onderuit.

Je zit hier goed als je een eigen mening, visie, wil en koppigheid hebt om te doen wat goed voelt. Jij geeft richting aan je eigen leven. Jij bent bijvoorbeeld sensitiever dan anderen en je vind het leuk om gezondere manieren in je leven toe te passen en daar veel over te lezen op het internet.

Blogs schrijf ik vanuit mijn eigen ervaringen. Ik ben sensitiever dan de meeste, noem het HSP, en ik ben een hele slechte slaper. Ik ben zeer gevoelig voor sfeer en het humeur van anderen. Ik ben ook vaak een spiegel voor anderen. Ik ben goed in het weerkaatsen van wat je uitzend. Ik heb lange tijd darmklachten gehad en raakte zes jaar geleden burnout. Om mezelf te helpen ben ik een opleiding tot natuurvoedingsadviseur gaan doen. Inmiddels kan ik mensen met dezelfde problematiek helpen! Meer over mij lees je op de contactpagina.

Lees op dit blog heel veel gratis artikelen over gezond leven, gezondere recepten en vind inspiratie voor je eigen zoektocht naar een gezondere lifestyle. Ik ben van mening dat je niet heel streng voor jezelf hoeft te zijn. Je mag van mij namelijk alles eten, als je maar bewust bent wat het eten met je doet. Als jij niet weet wat een patatje met mayonaise in je lichaam doet, dan mag je het niet eten. Als je het wel weet en je hebt er zin in, dan kun je gerust een patatje eten. Het gaat om bewust wording en weten wat je eet. Je zou niet de hele dag bezig moeten zijn met wat je lekker vind en waar je zin in hebt. Het gaat erom dat je bewust jouw lichaam gaat voeden om de beste variant van jezelf te zijn. Om de kracht en energie te hebben om te doen wat jij graag wilt doen en niet uitgeput van alle (voedings)stress ’s avonds op de bank gaat liggen met chips.

Kom uit die vicieuze cirkel en word de beste versie die jij kunt zijn met een gezond lichaam en geest! Daar help ik je graag mee door alle gratis artikelen op de blog, het schrijven van Ebooks, een online programma en er staat een hele bijzondere retraite voor volgend jaar in de planning!

Liefs Marlies

Webwinkel Keurmerk